En jobbig natt... | Louiseidalinnea.vimedbarn.se
Louise Nilsson

Louiseidalinnea.vimedbarn.se

Annons

En jobbig natt…

I natt kl 02 vaknar vi av att Malte är jätteledsen, märker direkt att det är inte något hunger skrik men i vanlig ordning så ger jag han bröstet för att han ska äta så han äter lite men han slutar äta rätt snabbt så vi märker att det är något annat… Han börjar sen med att trycka in fingrar o händer i munnen och fortsätter att vara jätteledsen och han sparkar med benen och slår med armarna och är verkligen inte glad. 

Vi tittar sedan i munnen på han o ser då att hans tandkött där uppe är svullet, så vi förstår att det är tänder där uppe på g. 

Vi får han inte till att somna och han blir gnälligare, han får kylda bitringar att tugga på men inget hjälper… till slut så smörjer vi tandköttet med lite alvedon men det hjälper inte heller (det hjälpte bra när han fick sina tänder där nere) 

Så denna natten har vi inte sovit många timmar , det har varit en riktig jobbig natt…

Hemskt när man gör allt men inget hjälper.

Så idag har vi varit o köpt den här gelén http://c.mtpc.se/tags/link/1621627 som är till för tandsprickning, så hoppas att den kommer hjälpa.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Louise Nilsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Louise Nilsson
      Louise Nilsson

      Tack så jätte mycket! 🙂 När vi tog reda på kön så sa dem flicka, men på ett tillväxtultraljud 4 dagar innan bf så såg dem att det var en pojke.

Annons
stats